ro en
Recenzii de literatura science fiction, fantasy si horror

K. D. Wentworth s-a nascut pe 27 Ianuarie 1951 in S.U.A. A absolvit universitatea din Tulsa; a inceput sa scrie in 1988, castigand premiul Writers of the Future.

In 1994 a publicat doua romane: Moonspeaker si The Imperium Game, ambele la editura Del Rey. Pana in 2010 a mai publicat inca sase romane. A decedat pe 18 Aprilie 2012: pneumonie si cancer cervical.

Bibliografie:

Seria Heyoka Blackeagle
  • Black on Black, 1999
  • Stars over Stars, 2001
Seria House of Moons
  • Moonspeaker, 1994
  • House of Moons, 1995
Seria Empire
  • The Course of Empire 2003
  • The Crucible Of Empire 2010
Romane stand alone
  • The Imperium Game, 1994
  • This Fair Land, 2002
 
Black on Black
Stars over Stars
 
 
 
 
2013.06.27 - Richard Kadrey - Sandman Slim
 
2013.06.21 - Eric Flint - A Mankind Witch
 
2013.06.07 - Eric Flint - 1633
 
2013.05.31 - Patrick Rothfuss - The Wise Man's Fear
 
2013.05.24 - Patrick Rothfuss - The Name of the Wind
 
 
RSS:
 
 
Blogul fanului science fiction
 
Moshul SF - Stefan Ghidoveanu
 
Assassin CG
 
Balinferi's Blog
 
Bookspot - fantasy
 
Capricornk13
 
Sefisme
 
Travelling light
 
Colierul de perle al bunicii - Michael Haulica
 
Step into a fantasy world
 
Writings in The Stars
 
Strada principala, nr 359
 
Blogul Vindecatorului
 
Life of wonders
 
Tesatorul
 
Cultural SF and Movie Learnings
 
Parul Medusei
 
Dark wolf's fantasy reviews
 
Depluribus-cititor
 
Diana Alzner
 
Fata din luna
 
Weird Vision's World
 
The OF blog
 
Cover Out Loud
 
Madalina's Books
 
Cititor SF >> ...stiri,opinii, discutii..
 
Mitoceanu - cititor, scriitor si .. 'om vedea
 
Schizoid.Us